آموزش طبخ آش رشته برای خانومای مهربون خونه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به خانمای مهربون و کد بانو..
امروز اولین روزی هست که شروع به پست گذاشتن کردم..از اونجا که تو ماه مبارک هستیم خواستم یکی از مفید ترین غذا ها رو براتو دستورشو بزارم..پس وقتتونو نمیگیرم با یک یا علی پیش بسوی آشپزخونه..نیت یادتون نره با یه نیت زیبا میتونید با یک تیر چند نشون بزنید..
مواد لازم برای ۶ نفر:
نخود : نیم پیمانه
لوبیا قرمز : نیم پیمانه
لوبیا چیتی : نیم پیمانه
عدس : یک پیمانه
سبزی آش خرد شده : نیم کیلو
رشته آش : نصف بسته یا بیشتر
آرد : دو قاشق غ
آب گوشت یا قلم : یک پیمانه (یا یک عدد عصاره گوشت)
پیاز : دو عدد درشت
سیر : یک بوته
پودر نعنا خشک : یک ق غ
کشک جوشیده : یک پیمانه
روغن و کره
نمک و زردچوبه
حالا طرز تهیه:
یکروز قبل حبوباتو خیس میکنیم و چند بار آبشونو عوض میکنیم بعد لوبیا و نخودو در آب زیاد میپزیم و در آبکش میریزیم سیرداغ پیاز داغو تو این مدت با مخلوط روغن و کره آماده میکنیم (اینجوری دیگه آش هیچ نفخی نداره تقریبا)
بعد ده لیوان آب٬عدس٬زردچوبه٬ حبوبات٬ سبزی و نصف پیاز داغو یک ساعت با حرارت معمولی میپزیم
حالا یک پیمانه آب سردو کم کم با آرد مخلوط و به همراه آب گوشت به آش اضافه میکنیم و پنج دقیقه هم میزنیم حالا رشته هارو از وسط نصف میکنیم و به همراه نصف کشک تو آش میریزیم
با نعنا داغ و بقیه مواد تزیین کنید
آش آمادست من اینجوری میپزم و همه فامیل حتی مادربزرگهام عاشقشن
اما چندتا نکته
عصاره گوشت کشک و رشته شور پس نمک از دستتون در نره
زردچوبه آش دوبرابر خورشت
از سیرداغ فقط برای تزیین استفاده کنین
سبزی آش باید درشت باشه (جعفری ٬ شوید٬ تره٬ گشنیز٬ دوبرابر بقیه اسفناج)
کلا اگر آب غذارو به مقداری بریزیم که دیکه وسط کار آب اضافه نشه دوبرابر غذا خوشمره تر